EU EU
Sveti Duh 64, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska

Pokazno-terenska vježba “Bolnica Zagreb 2022.“

Dana 11.06.2022. u organizaciji Gradskog ureda za mjesnu samoupravu, civilnu zaštitu i sigurnost Grada Zagreba održana je pokazno – terenska vježba „Bolnica Zagreb 2022."
IMG-20220614-WA0001

Dana 11.06.2022. u organizaciji Gradskog ureda za mjesnu samoupravu, civilnu zaštitu i sigurnost Grada Zagreba održana je pokazno – terenska vježba „Bolnica Zagreb 2022.” kojoj je prisustvovao zamjenik gradonačelnika i načelnik Stožera civilne zaštite Grada Zagreba, gosp. Luka Korlaet.

Ravnateljica Bolnice prof.dr.sc. Ana-Maria Šimundić, spec.med.biochem. nazočila je pokazno – terenskoj vježbi koja je za cilj imala pripremu i uvježbavanje operativnih snaga sustava civilne zaštite za spašavanje iz ruševina nakon potresa u Zagrebu, te uvježbavanje posebnog tima osposobljenog za reakciju na radiološki izvanredni događaj.

Pohvalivši djelovanje operativnih snaga sustava civilne zaštite, načelnik Stožera gosp. Korlaet dodijelio je zahvalnice pripadnicima postrojbi civilne zaštite opće namjene Grada Zagreba i institucijama za njihov osobit doprinos tijekom suzbijanja epidemije korona virusa u Zagrebu. Među institucijama koje su zaprimile zahvalnice našla se i Klinička bolnica “Sveti Duh” ispred koje je zahvalnicu primila ravnateljica Bolnice prof.dr.sc. Ana-Maria Šimundić, spec.med.biochem.

Ravnateljica Bolnice zahvaljuje svim djelatnicima na trudu i naporu koje je uložen tijekom epidemije virusa COVID 19, te iskazuje posebnu zahvalnost za njihovu hrabrost i nesebičan rad pod teškim uvjetima koji je nerijetko predstavljao opasnost i za njihovo zdravlje.

Klinička Bolnica “Sveti Duh”

Skip to content