EU EU
Sveti Duh 64, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska

Ravnateljica Šimundić među 300 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa u 2022. godini

Screenshot_2

2. prosinca 2022. – Poslovni tjednik Lider po sedamnaesti put objavio je popis 300 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa u 2022. godini. Ravnateljica Ana-Maria Šimundić zauzela je visoko 23. mjesto na rang-listi 50 najmoćnijih predsjednica uprave u Hrvatskoj.

Napredak u pogledu rodne ravnopravnosti i zastupljenosti, na svakoj razini, pa tako i u upravljanju ključnim javnim ustanovama u zemlji, dobar je pokazatelj društvenog razvoja jedne zemlje.

Jedan od glavnih kriterija pri sastavljanju navedenog popisa bila je upravljačka moć, odnosno ukupni prihod organizacije. Međutim, pri rangiranju Lider je koristio i ‘mekše’ kriterije, poput utjecaja vodećih osoba unutar organizacije, ali i šire – u gospodarskom i društvenom okruženju.

Uvrštavanje na ovako visoko mjesto na popisu najmoćnijih žena hrvatskog biznisa u 2022. godini vrijedno je priznanje kako Kliničkoj bolnici „Sveti Duh“,  tako i Upravnom vijeću Bolnice i vlasniku Bolnice – Gradu Zagrebu.

Ravnateljica Šimundić ističe: „Ovo priznanje svima nam predstavlja dodatni poticaj u radu i razvoju, s obzirom na to da rezultati, energija i vizija uprave i djelatnika Bolnice privlače analizu, pozornost i uvažavanje poslovnih stručnjaka“.

 

Pročitajte više:

– LiderMedia: „Ovo su najmoćnije žene hrvatskog biznisa“, URL: https://lidermedia.hr/konferencije-i-edukacije/ovo-su-najmocnije-ene-hrvatskog-biznisa-146937 (1.12.2022.)

– Lider, poslovni tjednik, tiskano izdanje, broj: 896 od 2.12.2022.. str. 26-33.

Grafika predstavlja isječak grafičkog rješenja naslovnice i preuzeta je sa službenih stranica poslovnog tjednika Lider: https://lidertjednik.e-pages.pub/titles/lidertjednik/9210

Skip to content