EU EU
Sveti Duh 64, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska

Predstavljena knjiga izv.prof.dr. Sande Dubravčić Šimunjak, prim.dr.med. i suradnika

IMG-20231117-WA0018

U predavaonici „Zrinjevac“ KB „Sveti Duh“ 17. je studenoga održana je promocija knjige „Fizikalni čimbenici u fizioterapiji“, autorice izv.prof.dr.sc. Sande Dubravčić-Šimunjak, prim.dr.med. i suradnika. Knjiga je sveučilišni udžbenik Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Nakladnik je Hrvatski zbor fizioterapeuta, a knjiga je dobila financijsku podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja te mnogobrojnih sponzora.

Recenzenti knjige su akademik Marko Pećina, izv.prof.dr.sc. Dubravka Bobek, prim.dr.med. i doc.dr.sc. Dinko Pivalica, dr.med.

Nazočne je pozdravio v.d. ravnatelja Bolnice doc.dr.sc. Igor Alfirević, dr.med.

U ime recenzenata obratio se akademik Marko Pećina. U ime nakladnika i kao urednik knjige prisutnima se obratio  Antun Jurinić, univ.mag.physioth. U ime autora obratila se izv.prof.dr.sc. Sanda Dubravčić-Šimunjak, prim.dr.med.

Udžbenik je koncipiran sveobuhvatno i namijenjen je studentima fizioterapije, studentima radne terapije, specijalizantima fizikalne medicine i rehabilitacije, fizijatrima, ortopedima, neurolozima, fizioterapeutima i radnim terapeutima kao i ostalim članovima tima koji sudjeluju u holističkom pristupu liječenja bolesti lokomotornog sustava.

Skip to content