EU EU
Sveti Duh 64, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska

Otvorite vrata KBSD i dođite na Dane karijera

Plakat Dani karijera i dani otvorenih vrata

U dvorani Zrinjevac Kliničke bolnice „Sveti Duh“ 29. i 30 travnja, od 12:00 do 15:00 sati će se održati treći po redu „Dani karijera i otvorenih vrata KB „Sveti Duh“ 2024.“ Događaj je namijenjen učenicima srednjih škola za zdravstvene struke te studentima studija sestrinstva, primaljstva, fizioterapije, medicinsko-laboratorijske dijagnostike.

Cilj projekta je predstaviti Kliničku bolnicu „Sveti Duh“ učenicima i studentima kao poželjnog poslodavca, ali i najbolji izbor za razvoj karijere, uz mogućnost daljnjeg obrazovanja uz rad. Cilj je, također, predstaviti studije sestrinstva na Zdravstvenom veleučilištu, Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu, Sveučilištu Sjever u Varaždinu te Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo u Osijeku. Želja nam je i informirati naše zaposlenike zainteresirane za daljnje obrazovanje uz rad.

Ne propustite ovu iznimnu priliku saznati više o KB “Sveti Duh”, kako biste lakše donijeli odluku o svom karijernom putu i priključili se timu vrhunskih profesionalaca i iznimnih Ljudi.

Uz predstavljanje studija sestrinstva, Klinika i Zavoda KB „Sveti Duh“ organizirali smo i tombolu, obilazak bolnice te prigodni domjenak.

Saznajte sve o nama na poveznici https://www.kbsd.hr/

Pošaljite nam e-mail na: edukacija@kbsd.hr

Dani otvorenih vrata LETAK

Skip to content