EU EU
Sveti Duh 64, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska

Medicinske sestre i tehničari naše Bolnice podijelili 400 toplih obroka

c62c37a5-67dc-4593-a91c-1c7a60e95ebc

Božić je vrijeme darivanja, ali i brige o drugima pa se u pučkoj kuhinji na Svetom Duhu 23. prosinca održala posebna humanitarna akcija. Članovi Hrvatske udruge medicinskih sestara i tehničara Kliničke bolnice Sveti Duh svoje odore zamijenili su volonterskima i uz božićni koncert dijele poklone i obroke.

Blagdanski duh darivanja osjetio se na Svetom Duhu u Zagrebu. U pučkoj kuhinji u sklopu humanitarne akcije 15 medicinskih sestara i tehničara iz Udruge i Kliničke bolnice Sveti Duh dijelilo je, ali i s drugim kolegama financiralo svečani ručak.

Pripremljeno je 400 toplih mesnih obroka, a uz božićni koncert na otvorenom pripremili su i darove. Dobrotu i ljubav dijelit će i dalje jer, kažu, nitko ne smije biti gladan.

Predsjednica Hrvatske udruge medicinskih sestara i pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Kliničke bolnice Sveti Duh, Tanja Lupieri kaže kako su željeli izaći izvan svojih radnih sredina, uključiti se u zajednicu i pokazati svima da ima puno potrebitih i da im treba barem malo pomoći.

Na sljedećoj poveznici pogledajte video prilog akcije: https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/medicinari-humanitarci-dijelili-400-toplih-obroka-11227724

Zahvaljujemo svim divnim ljudima, zaposlenicima naše Bolnice, na plemenitosti i predanosti, na poniznosti i skromnosti, na čestitosti i poniznosti.

Skip to content