EU EU
Sveti Duh 64, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska

Dan otvorenih vrata Kliničke bolnice “Sveti Duh”

U našoj bolnici održali smo 27.4.2022. Dan otvorenih vrata za učenike Škole za medicinske sestre Vrapče, Škole za medicinske sestre Vinogradska i Škole za primalje.
WhatsApp Image 2022-05-03 at 3.27.35 PM (2)

U našoj bolnici održali smo 27.4.2022. Dan otvorenih vrata za učenike Škole za medicinske  sestre Vrapče, Škole za medicinske sestre Vinogradska i Škole za primalje kako bismo ih informirali o radu naše bolnice. Cilj ovog projekta je približiti našu Bolnicu učenicima škole za medicinske sestre i primalje i olakšati odabir za buduće zaposlenje.

Ravnateljica  bolnice prof.dr.sc. Ana-Maria Šimundić  pozdravila je prisutne učenike koji su ove godine maturanti, njihove ravnateljice Višnju Vičić Hudorović, mag.med.techn. i  dr.sc. Višnju Pranjić i prisutne nastavnike te izrazila želju da tradicionalno svake godine organiziramo  Dan otvorenih vrata. Ravnateljica je pohvalila vrijedan rad učenika u školi i na vježbama u bolnici i ponudila im našu bolnicu kao mjesto izbora za njihovo prvo zaposlenje. Prisutne je pozdravila i  pomoćnica ravnateljice za sestrinstvo  Maja Pipić, dipl.med.techn. i svim zainteresiranim uputila poziv za prijavu na natječaje u našoj ustanovi. Osnovne podatke o povijesti i radu naše ustanove prezentirala je Tanja Lupieri, mag.med.techn. U nastavku su o svom radu u našoj ustanovi govorili naši novi zaposlenici medicinski tehničar Josip Pavlović, medicinska sestra Lorena Tomiek i primalja Ena Nožarić. Zainteresirani su mogli uz vodstvo glavnih sestara i mentora naše ustanove poštivajući epidemiološke mjere posjetiti klinike i zavode, a organiziran je obilazak nove zgrade Dnevne bolnice uz prigodni domjenak.

Zahvaljujemo svim našim glavnim sestrama i mentorima koji dali svoj doprinos u organizaciji ovog  važnog događanja koje smo po prvi puta organizirali u našoj ustanovi.

Autori slika su: Miroslava Kičić i Tomislav Maričić.

Prof.dr.sc. Ana-Maria Šimundić je održala prigodni govor koji možete pogledati ovdje:

Skip to content