EU EU
Sveti Duh 64, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska

Dan otvorenih vrata KB “Sveti Duh”

U našoj bolnici održali smo po drugi put Dan otvorenih vrata za učenike...
dan1

Dan otvorenih vrata KB Sveti Duh

10. svibnja 2022.

U našoj bolnici održali smo po drugi put Dan otvorenih vrata za učenike Škole za medicinske sestre Mlinarska, Zdravstvenog učilišta, studente Zdravstvenog veleučilišta, studente Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo i Sveučilišta Sjever kako bismo ih upoznali s radom naše bolnice.

Cilj ovog projekta je približiti našu bolnicu učenicima škole za medicinske sestre i studentima sestrinstva kao i učenicima škola sa smjerovima za fizioterapeute, laborante i farmaceutske tehničare te predstaviti našu ustanovu kao izbor za buduće zaposlenje.

Pomoćnica ravnateljice za sestrinstvo Maja Pipić, dipl.med.techn pozdravila je u ime ravnateljice i svoje osobno sve prisutne učenike i studente završne godine te njihove ravnateljice iz Škole za medicinske sestre Mlinarska, Asju Jelaković, dr.med., pročelnicu Odjela za sestrinstvo na Sveučilištu Sjever doc.dr.sc. Marijanu Neuberg, pročelnicu Studija sestrinstva na Zdravstvenom veleučilištu, doc.dr.sc. Biserku Sedić i psihologinju na Zdravstvenom učilištu Zlatku Kozjak Mikić uz prisutne nastavnike, učenike i studente. Svim zainteresiranim učenicima i studentima uputila je poziv za prijavu na natječaje u našoj ustanovi. Osnovne podatke o povijesti i radu naše ustanove prezentirala je Tanja Lupieri, mag.med.techn. U nastavku su o svom radu u našoj ustanovi govorili naši novi zaposlenici, prvostupnica sestrinstva Karmen Belošević, medicinska sestra Lorena Tomiek i prvostupnica fizioterapije Marina Trumbetić.

Zainteresirani su mogli uz vodstvo glavnih sestara i mentora naše ustanove poštivajući epidemiološke mjere posjetiti klinike i zavode prema svom interesu.

Organiziran je obilazak nove zgrade Dnevne bolnice uz prigodni domjenak.

Zahvaljujemo svim našim glavnim sestrama i mentorima koji su dali svoj doprinos u organizaciji ovog  važnog događanja za našu bolnicu, te svim školama i studijima na zainteresiranosti i velikom odazivu. Izuzetno smo zadovoljni s našim novim projektom „Dan otvorenih vrata KB Sveti Duh“ i pozivamo sve zainteresirane na sudjelovanje slijedeće godine.

Skip to content