EU EU
Sveti Duh 64, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska

2. Dani otvorenih vrata KB „Sveti Duh“

WhatsApp Image 2023-04-24 at 14.24.34

19. i 20. travnja 2023. u KB „Sveti Duh“ održali smo po drugi put Dane otvorenih vrata na kojima su sudjelovali učenici i nastavnici Škole za medicinske sestre Vrapče, Škole za medicinske sestre Vinogradska i Škole za medicinske sestre Mlinarska, te studenti Zdravstvenog veleučilišta, Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo i Sveučilišta Sjever.

Cilj ovog projekta je približiti najstariju bolnicu u Republici Hrvatskoj učenicima i studentima i predstaviti KB „Sveti Duh“ kao najbolji izbor za buduće zaposlenje.

Pomoćnica ravnateljice za sestrinstvo Tanja Lupieri, pozdravila je sve prisutne učenike, studente i nastavnike u ime ravnateljice KB Sveti Duh, prof.dr.sc. Ane-Marie Šimundić, spec.med.biochem., a svim zainteresiranim uputila je poziv za prijavu na natječaje za zapošljavanje u našoj ustanovi.

Kroz prezentacije predstavljene su sve Klinike/Zavodi/Odjeli naše ustanove. U nastavku su o svom radnom iskustvu u našoj ustanovi govorili naši novi zaposlenici, te smo sve prisutne kroz predavanje Uloga psihologa u bolnici upoznali s radom kliničkog psihologa.

Zainteresirani su mogli uz vodstvo glavnih sestara i mentora naše ustanove poštivajući epidemiološke mjere posjetiti klinike i zavode prema svom interesu. Organiziran je obilazak nove zgrade Dnevne bolnice uz prigodni domjenak i tombolu za sudionike.

Zahvaljujemo organizacijskom odboru (Tomislav Maričić, Štefanija Kolačko, Marina Kos, Vesna Konjevoda, Ana Zovko), te psihologu Hrvoju Pupiću, svim našim glavnim sestrama i mentorima koji su dali svoj doprinos u organizaciji ovog važnog događanja za bolnicu, te svim školama i studijima na velikom odazivu. Izuzetno nam je drago predstaviti ovaj projekt Dani otvorenih vrata KB „Sveti Duh“ i pozivamo sve zainteresirane na buduće sudjelovanje.

Skip to content