EU EU
Sveti Duh 64, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska

Kongres Američke oftalmološke akademije izabrao grupu najboljih radova za oralnu prezentaciju, između 2810 prijavljenih iz cijelog svijeta

aao2023

Od 3. do 6. studenog 2023. u San Franciscu, u Sjedinjenim Američkim Državama, održan je 127. po redu najprestižniji svjetski oftalmološki kongres – kongres Američke oftalmološke akademije. S Klinike za očne bolesti Kliničke bolnice “Sveti Duh” prisustvovali su: doc.dr.sc. Dean Šarić, dr.med; Leon Marković, dr.med.; Ana Boras Tošić, dr.med. i Ana Maria Varošanec, dr.med.   

Doc.dr.sc. Dean Šarić je prisustvovao i na posebnoj subspecijalističkoj edukaciji iz refraktivne kirurgije koja je održana 3. studenog, a 4. studenog je prisustvovao subspecijalističkoj edukaciji iz područja rožnice. 

Timu Klinike za očne bolesti Kliničke bolnice “Sveti Duh” pod vodstvom mentora prof.dr.sc. Zdenka Sonickog, dr.med. s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i izv.prof.dr.sc. Mirjane Bjeloš, dr.med. ukazana je izuzetna čast da je rad pod naslovom: ”Prediktori miopije za djecu i adolescente centralne i sjeveroistočne Europe koristeći napredne mehanizme učenja” između 2810 prijavljenih radova iz cijelog svijeta izabran među 66 radova za oralnu prezentaciju, koju je održala Ana Maria Varošanec, dr.med. 

Skip to content