EU EU
Sveti Duh 64, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska

Klinička bolnica „Sveti Duh“ na UNIN Connect Weeku

IMG_3386

Klinička bolnica „Sveti Duh“ je sudjelovala na UNIN Connect Weeku, tjednu karijera Sveučilišta Sjever koji se održao od 13. do 17. svibnja 2024. godine. Ovaj događaj predstavlja značajan korak u povezivanju akademske i poslovne zajednice te nudi studentima jedinstvenu priliku da se upoznaju s aktualnim trendovima na tržištu rada i mogućnostima za zapošljavanje.

Bogat program UNIN Connect Weeka uključivao je brojne izložbe, radionice, predavanja i panel diskusije. Klinička bolnica „Sveti Duh“ bila je aktivno uključena u sve aspekte programa, nudeći studentima informacije o karijerama u zdravstvenom sektoru.

Tanja Lupieri, pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo i glavna sestra bolnice, sudjelovala je na panelu o perspektivama karijera u zdravstvu. U svom izlaganju istaknula je važnost stručnog obrazovanja, cjeloživotnog učenja i timskog rada u ovoj dinamičnoj i izazovnoj profesiji. Svim zainteresiranim studentima ponudila je KB „Sveti Duh“ kao idealno mjesto za zapošljavanje i ostvarenje karijere.

Dr. sc. Štefanija Kolačko, glavna sestra jednodnevne kirurgije, predstavila je Kliničku bolnicu „Sveti Duh“ u izložbenom prostoru. Studentima je bila dostupna sveobuhvatna informacija o povijesti, misiji, vizijama i vrijednostima ustanove, te o brojnim programima edukacije koje se nude.

Sudjelovanje na UNIN Connect Weeku predstavljalo je odličnu priliku za Kliničku bolnicu „Sveti Duh“ da se promovira kao atraktivan poslodavac i da se poveže s potencijalnim novim suradnicima.

Klinička bolnica „Sveti Duh“ se zalaže za kontinuirano usavršavanje i napredak te nudi svojim zaposlenicima stimulativno radno okruženje i mnoštvo mogućnosti za profesionalni razvoj.

Ako ste student/ica u potrazi za izazovnim poslom i karijerom u zdravstvenom sektoru, Klinička bolnica „Sveti Duh“ idealno je mjesto za vas!

Posjetite našu web stranicu https://www.kbsd.hr/ i saznajte više o nama.

Pogledajte događanje na Sveučilištu Sjever: https://www.facebook.com/SveucilisteSjeverHR

Skip to content