EU EU
Sveti Duh 64, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska

Prva ovogodišnja sjednica Stručnog vijeća KBSD

gradonacelnik3

Dana 3. siječnja 2022. godine Kliničku bolnicu „Sveti Duh“ su posjetili gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Tomislav Tomašević i predsjednik Skupštine Grada Zagreba, gospodin Joško Klisović sa suradnicima na tragu tradicije posjeta osoblju i pacijenticama Klinike za ginekologiju i porodništvo Kliničke bolnice „Sveti Duh“ u prigodi Nove godine.

Izaslanstvo osnivača Bolnice, Grada Zagreba dočekali su ravnatelj Kliničke bolnice „Sveti Duh“ prof.dr.sc. Mladen Bušić, prim.dr.med. i predstojnik Klinike za ginekologiju i porodništvo prof.dr.sc. Berivoj Mišković, prim.dr.med. sa suradnicima.

Gradonačelnik Grada Zagreba i predsjednik Skupštine Grada Zagreba poslovodstvu i zaposlenicima Bolnice čestitali su na iznimnim postignućima svih djelatnika kako u sustavu liječenja bolesnika oboljelih od bolesti COVID-19 tako i u hitnom, prioritetnom te redovnom zbrinjavanju pacijenata Grada Zagreba i Republike Hrvatske.

Ravnatelj Bolnice sa suradnicima je u ime svih djelatnika zahvalio na dosadašnjoj i očekivanom kontinuitetu buduće potpore osnivača, Grada Zagreba, naglašavajući posebno važnost sinergije nadležnih javnih tijela na lokalnoj i državnoj razini u osiguranju održivosti sustava solidarne, jednako vrijedne i jednako dostupne javne zdravstvene zaštite kao pravne stečevine građana.

Skip to content