EU EU
Sveti Duh 64, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska
gradonacelnik3

Dana 3. siječnja 2022. godine Kliničku bolnicu „Sveti Duh“ su posjetili gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Tomislav Tomašević i predsjednik Skupštine Grada Zagreba, gospodin Joško Klisović sa suradnicima na tragu tradicije posjeta osoblju i pacijenticama Klinike za ginekologiju i porodništvo Kliničke bolnice „Sveti Duh“ u prigodi Nove godine.

Izaslanstvo osnivača Bolnice, Grada Zagreba dočekali su ravnatelj Kliničke bolnice „Sveti Duh“ prof.dr.sc. Mladen Bušić, prim.dr.med. i predstojnik Klinike za ginekologiju i porodništvo prof.dr.sc. Berivoj Mišković, prim.dr.med. sa suradnicima.

Gradonačelnik Grada Zagreba i predsjednik Skupštine Grada Zagreba poslovodstvu i zaposlenicima Bolnice čestitali su na iznimnim postignućima svih djelatnika kako u sustavu liječenja bolesnika oboljelih od bolesti COVID-19 tako i u hitnom, prioritetnom te redovnom zbrinjavanju pacijenata Grada Zagreba i Republike Hrvatske.

Ravnatelj Bolnice sa suradnicima je u ime svih djelatnika zahvalio na dosadašnjoj i očekivanom kontinuitetu buduće potpore osnivača, Grada Zagreba, naglašavajući posebno važnost sinergije nadležnih javnih tijela na lokalnoj i državnoj razini u osiguranju održivosti sustava solidarne, jednako vrijedne i jednako dostupne javne zdravstvene zaštite kao pravne stečevine građana.

Skip to content