Izabrana nova Predsjednica HLZ-Hrvatskog društva za hitnu medicinu

Četvrti kongres hitne medicine s međunarodnim sudjelovanjem održan je u Vodicama od 25. do 28. travnja 2018. g. s ukupno 400 sudionika. Na Kongresu su aktivno sudjelovali svi naši specijalizanti hitne medicine kao i medicinske sestre Objedinjenog hitnog bolničkog prijama s ukupno 7 radova. Pozvano predavanje održala je doc.dr.sc. Višnja Nesek Adam, dr.med. pod naslovom “Nadoknada tekućine u hitnoj medicinskoj službi”. Radionicu “Centralni venski kateter” s velikim odazivom sudionika vodila je zajedno sa specijalizantom anesteziologije Tinom Klancirom, dr.med.

Dana 26. travnja održana je Izborna skupština HLZ-Hrvatskog društva za hitnu medicinu na kojoj je izabran novi Upravni odbor. Za Predsjednicu je izabrana doc.dr.sc. Višnja Nesek Adam, dr.med. čime je prepoznat i priznat rad svih kolega naše Bolnice uložen u edukaciju najmlađe specijalističke struke u medicini. U predstavljanju svog programa nova Predsjednica zahvalila se na podršci svim kolegama naglašavajući važnost daljnje suradnje i očuvanja jedinstvenosti hitne medicinske službe.

Za Dopredsjednicu je izabrana dr. sc. Ingrid Bošan Kilibarda, dr. med., Tajnicu Anđea Simić, dr.med. i Rizničarku Ivana Srzić, dr.med.

Vjerujemo da je ovo značajan korak za razvoj našeg Objedinjenog hitnog prijama a time i cjelokupne Bolnice.

Čestitamo izabranoj Predsjednici i novom Upravnom odboru HDHM-HLZ te im želimo uspješan rad!

  

Na slici lijevo su izabrani članovi Upravnog odbora HLZ-HDHM, a na slijedećoj slici  polaznici iz KB Sveti Duh na 4. Kongresu hitne medicine, Vodice